Cursuri seap

Cursuri seap ofertanti (agenti economici)

Asistenta operare SEAP 2 ani + licitatiile SEAP pe email 6 luni

 

Tarif: 500 lei / 2 ani (TVA inclus)

Cursul SEAP este adresat ofertantilor (operatorilor economici) interesati sa participe la licitatiile organizate de Autoritatile Contractante (institutiile de stat). Cursul se adreseaza si autoritatilor contractante, cu unele limitari (detalii la telefon).

Noi NU va oferim o diploma, noi va oferim siguranta ca veti depune oferte valide atunci când veti participa la licitatiile organizate in seap. Cursurile seap se intind pe o perioada de 2 ani, se tin la distanta, direct pe calculatorul dumneavoastra. Unul din operatorii nostri se va conecta prin programe de tip acces la distanta la calculatorul pe care-l folositi pentru accesarea platformei seap, si impreuna vom executa toti pasii necesari in cadrul licitatiilor la care doriti sa participati, ori de cate ori solicitati acest lucru, pe toata perioada contractului (2 ani).

In plus, veti primi acces la licitatiile seap filtrate, timp de 1 an.

Specialistii nostri va stau la dispozitie, de luni pana vineri, intre orele 8-23, iar sambata si duminica intre orele 12-22.

Astfel, aveti siguranta ca indiferent de problemele intampinate in cadrul unei licitatii, veti primi indrumarile necesare pentru efectuarea tuturor pasilor necesari, astfel incat oferta dumneavoastra  sa fie valida.

Veti avea tot timpul alaturi o echipa de profesionisti. Chiar daca veti uita pe parcurs cum se face o anumita operatiune, cursul dureaza 2 ani, deci veti avea tot timpul acces la informatiile necesare.

Pentru accesarea platformei seap, trebuie sa fiti inregistrati in sistem. In cazul in care nu aveti deja un cont, vi-l putem obtine noi – detalii inregistrare seap.

Daca doriti sa primiti prin email, zilnic, lista cu licitatiile postate in seap, puteti opta pentru unul din abonamentele disponibile – detalii licitatii seap pe email.

Daca nu aveti semnatura electronica pentru a semna documentele din cadrul unei licitatii, vi le vom semna noi. In cazul in care doriti, va putem obtine semnatura electronica + asistenta instalare si operare pe toata perioada de valabilitate (1 an) – detalii semnatura electronica seap